Marknadsutskottet

Gillar du att synas och höras och tycker det låter kul att mingla och träffa många nya människor?  Vår huvuduppgift är att marknadsföra föreningen genom att bland annat ta fram och sälja merchandise, informera studenter och andra om föreningen och värva nya medlemmar! Så om du gillar att snacka feminism, tycker marknadsföring är roligt och kanske har en bra idé om hur FEMJUR borde synas så är marknadsutskottet perfekt för dig!

Påverkansutskottet

Vill du skriva artiklar, starta en FEMJUR-blogg eller driva frågor mot universitetet? Påverkansutskottet är den perfekta platsen för dig som vill dela ditt engagemang och tillsammans utveckla nya idéer och visioner! Vi sysslar bland annat med litteraturgranskningar och terminsundersökningar på juristprogrammet, utifrån ett normkritiskt perspektiv. Är du nyfiken på vad vi gör just nu, har en idé om kommande projekt eller vill bli aktiv (klart du vill!) – skicka iväg ett mail till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Eventutskottet

Vill du planera en FEMGASQUE, skapa nya kontakter och pynta? Eller gillar du helt enkelt bara feminism och fest? Då kanske eventutskottet är något för dig! Mycket ryms under vårt tak och vi är alltid peppade på nya idéer och former av event. Det är lätt att engagera sig så mycket en vill och orkar då utskottet hela tiden startar upp nya projekt av olika storlekar. Vårt mål är att alla ska trivas och känna sig välkomna till vår förening. Häng med och bli en del av Uppsalas peppigaste utskott!

Föreläsningsutskottet

Vill du vara med och lyfta fram feministiska perspektiv på juridiken genom att anordna spännande föreläsningar? Då är föreläsningsutskottet något för dig! Vårt arbete består till stor del av att bolla fram intressanta och viktiga ämnen och potentiella föreläsare.  Alla tankar och idéer kring möjliga ämnen och föreläsare är välkomna; vårt arbete är väldigt fritt och det finns möjlighet att engagera sig precis så mycket eller lite en känner för! När du engagerar dig i föreläsningsutskottet får du kontakt med många spännande föreläsare och härliga människor. 

 

Maila ett utskott för att få info om tid och plats för nästa möte!