Vill du gå med i Uppsalas bästa studentförening?

FEMJUR Uppsala är en förening för dig som läser juristprogrammet på Uppsala Universitet och är intresserad av feminism och normkritik.

Att bli medlem kostar 80 kronor för fem år från registrerat medlemsskap. Som medlem kan du engagera dig i något av våra utskott, gå på föreläsningar och diskussionsfikor. Dessutom får du möjlighet att delta på våra gasquer, pubrundor och samarbeten med andra studentföreningar. Som medlem har du även rösträtt på våra årsmöten, vilket innebär att du kan vara med och påverka vad föreningen ska jobba med i framtiden.
 

HUr blir jag medlem?

  1. Fyll i formuläret nedan.

  2. Betala in medlemsavgiften på 80 kr genom att swisha till 123 079 27 62 eller gör en överföring till bankgiro 562-0190. Märk din betalning med “Ditt namn”

  3. Du får ett mail som bekräftar att du blivit medlem!

Inte juriststudent? Bli stödmedlem!

Läser du inte på juristprogrammet i Uppsala, men tycker att FEMJUR låter som en spännande förening? Genom att fylla i formuläret och betala in medlemsavgiften på 80 kronor kan du bli stödmedlem! Som stödmedlem har du rätt att delta på de flesta av föreningens evenemang precis som en vanlig medlem, men du har inte rösträtt på våra årsmöten.

 
 
Födelsedatum *
Födelsedatum
Personuppgifter och GDPR *
FEMJUR Uppsala handhar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, (EU) 2016/679), Datainspektionens rekommendationer. Vid frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta vår medlemsansvarige kassör på kassor@femjur.se. Observera att ni har rätt att få era uppgifter raderade ur vårt medlemsregister - kontakta kassor@femjur.se.