Back to All Events

Feministiskt Juristforum 2017

  • 19 Östra Ågatan Uppsala, Uppsala län, 753 22 Sweden (map)

★ VÄLKOMNA ATT DELTA PÅ FEMINISTISKT JURISTFORUM 2017★ 

Feministiska Juriststudenter (FEMJUR) Uppsala arrangerar den 13e oktober Feministiskt juristforum 2017 - en endagskonferens med föreläsningar, diskussioner och panelsamtal. Feministiskt juristforum arrangerades för första gången i september 2016 av FEMJUR Uppsalas systerförening i Göteborg. Forumet är en mötesplats för studerande, yrkesaktiva och ungdomar för att diskutera juridik ur feministiskt och normkritiskt perspektiv. I år tar FEMJUR Uppsala över stafettpinnen som värdar för forumet.

Årets tema är HBTQI-flyktingar och den svenska asylprocessen. Dagen kommer innehålla föreläsningar, panelsamtal och diskussioner där du som besökare kommer få möjlighet att delta. 

Anmälan sker på: 
https://goo.gl/forms/3ysXKMiYuXzwXdtw1

För att delta behöver du betala in deltagaravgiften till bankgiro 562-0190 eller swisha till 123 079 27 62 . Märk betalningen med ditt namn och Forum. Deltagaravgiften är 100:- för studenter och 200:- för yrkesverksamma jurister och akademiker. I priset ingår även lunch och fika!

Sista anmälningsdag är den 4e oktober.

Vi är väldigt glada över att under dagen även ha med oss våra samarbetsparters Fackförbundet ST och JUSEK. Fackförbundet ST kommer under dagen att bjuda på fika och informera om hur det ser ut med statliga karriärer för jurister, jämställdhet i staten samt Fackförbundet STs arbete med att jobba för ett inkluderande arbetsliv och samhälle. 

JUSEK kommer att bidra med block och pennor så att du kan skriva ner alla dina tankar under dagen! Det kommer även finnas en representat på plats för att berätta mer om fackförbundet. 

Mer information kommer! Frågor redan nu? Skicka ett mail till juristforum@femjur.se!

VÄLKOMNA!♡

FEMJUR Uppsala

Later Event: February 7
Föreläsning med Marie Åsberg